«Інтер» запрошує на кухню просто неба  

21.07.2017 06:31
image

Шанувальників "Готуємо разом" на телеканалі «Інтер» чекає поїздка на природу і пікнік у неділю, 23 липня, о 9:00. Андрій Доманський та Андрій Дромов нарешті вибралися із задушливого міста і, як вже давно обіцяли глядачам, розгорнули свою кухню просто неба. Про це повідомляє телеканал "Інтер", інформує DOZOR.

 «У багатьох з нас такий відпочинок і досі асоціюється виключно з шашликами. Адже саме на грилі можна приготувати все, що тільки душа забажає: ситні овочеві закуски, хрусткі бутерброди, сотні м'ясних і рибних страв і навіть вишукані десерти. Загалом, гриль - це повноцінна кухня під відкритим небом. Щоб наочно продемонструвати багаті можливості гриль-кухні, і водночас  вразити свого друга Доманського, шеф-кухар підібрав три страви ресторанної та домашньої кухні. Як завжди, кожне з них - вишукане, недороге за собівартістю і просте в приготуванні», - йдеться в повідомленні.
«Перший номер недільного меню - хрусткий лаваш з ніжною начинкою з чорноморських бичків із зеленню. Це базовий рецепт, в якому бичків можна замінити будь-якою іншою дрібною рибою на свій смак. Такий фарш зручно заздалегідь приготувати вдома. Тоді на пікніку залишиться тільки загорнути начинку в лаваш і підрум'янити його з обох сторін на грилі. Потім Андрій Дромов приготує овочеві міні-шашлички з грибами, підчеревиною і салатом з молодої моркви. Третя страва від "Готуємо разом», - анонсують на телеканалі.

 Інформація розміщена в рамках інформаційного партнерства медіапорталу DOZOR з телеканалом «Інтер»

Фото надане телеканалом

Переглядiв: 740