Інженера комунального підприємства звільнять через могильник

23.04.2018 09:17
image

Міський голова Андрій Райкович порадив своєму заступнику Олександру Мосіну звільнити головного інженера КП «Універсал-2005» Ігоря Тюріна під час апаратної наради сьогодні, 23 квітня, інформує медіапортал DOZOR.

За словами мера, причиною є причетність працівника до розриття радіоактивного могильника на вулиці Аджамській за допомогою техніки комунального підприємства.

«Дуже вам раджу звільнити головного інженера комунального підприємства, оскільки саме його техніка працювала на місці. Це не та робота, щоб бізнесом так захоплюватися. То радіоактивні відходи розрили, а там все шито-крито. Такий головний інженер мені не потрібен», - зазначив мер.

Як повідомляв DOZOR,  торік у липні у Кіровограді в районі Аджамського шосе невідомі особи з допомогою екскаватора викопали з-під землі поржавілий радіоактивний метал, захований там у 1988 році у рамках дезактивації наслідків радіаційної аварії, що сталася на території ВГМ БУ-2 тресту «Кіровоградбуд». Одного з підозрюваних у розкопках контейнерів з радіоактивними відходами покарали штрафом. За неофіційною інформацією, перепоховання відходів обійдеться міськраді у 20-25 мільйонів гривень.

Переглядiв: 947