Йому навіки 22: Загинув курсант Льотної академії

20.10.2022 14:30

На війні загинув 22-річний курсант Льотної академії Андрій Грядюшко. Про це повідомляє прес-служба закладу, інформує медіапортал DOZOR.

Так, курсант загинув 18 жовтня у героїчному протистоянні з ворогом за Бахмут загинув наш курсант, який навчався в 881 М (раніше 861) групі за освітньо-професійною програмою «Аварійне обслуговування та безпека на авіаційному транспорті» на факультеті авіаційного менеджменту.

«З початком повномасштабного вторгнення Андрій Грядюшко став до лав ЗСУ. Попри свій молодий вік, він очолив механізований взвод і хоробро боронив нашу Батьківщину в найгарячіших точках 7 місяців війни.  І навіть перебуваючи в самому пеклі війни, молодий лейтенант жартував та підтримував своїх викладачів, сподіваючись на скору перемогу, здобуття диплому магістра та щасливе майбутнє в незалежній Україні. Завжди усміхнений, добрий, чесний, цілеспрямований, надійний, працьовитий, дружелюбний, мужній, готовий захищати свою країну, кожного з нас… Андрія поважали та любили, як одногрупники, так і викладачі», - йдеться у повідомленні.

  Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 21046