Історія щасливого повернення: як кропивницькі рятувальники допомогли песику, який заблукав у пошуках господарів

28.08.2023 17:20

Несподівано почався ранок 28 серпня для кропивницьких рятувальників. До Служби порятунку надійшов виклик з дошкільного навчального закладу №37 “Ластівка”, що в обласному центрі. У приміщення дитсадочку потрапив собака, який зручно вмостився біля сходів та не бажав покидати приміщення. Працівники закладу самотужки не змогли справитися з непроханим гостем, який виглядав досить суворо та поводився не дуже приязно, тому й звернулися по допомогу до рятувальників. Про це повідомляє прес-служба ДСНС в області. 

Кінологам Служби порятунку досить швидко вдалося знайти підхід до тварини та вивести її з території садочку.

Після цього постало питання, що робити зі знайдою далі. Надзвичайники - це люди, що завжди доводять почату справу до кінця, тож, спільно з правоохоронцями їм вдалося відшукати власницю стафордширського тер'єра.

Зі слів пані Вікторії, власниці чотирилапого шукача пригод, напередодні ввечері Річард, так звати героя нашої історії, прослизнув крізь нещільно зачинену хвіртку та пішов на прогулянку самостійно. Тієї ночі стурбованим власникам так і не вдалося знайти собаку.

Цього ранку Тетяна Дмитрівна, мама власниці Річа, із самого ранку чергувала в укритті, що знаходиться на території дитсадочку, та навіть не підозрювала, що тут поруч на неї чекає несподівана зустріч з домашнім улюбленцем.

Як він відчув, де шукати хазяйку, залишається загадкою. Фінал цієї історії щасливий: стафордшир на ім’я Річард повернувся додому, де на нього чекали люблячі господарі. Так, завдяки працівникам пожежно-рятувальної служби, правоохоронцям, соцмережам та громадянам, небайдужим до долі тварини, усе закінчилося добре.

Рятувальники передали собаку власниці та побажали більше не губити один одного.

Надзвичайники майже щодня рятують птахів та тварин, що опинилися у складних обставинах та потребують допомоги. Проте сьогоднішній випадок глибоко зворушив усіх учасників подій та вкотре довів, що рятувальники — це не лише професіонали своєї справи, а й люди з великим серцем.

Переглядiв: 793