Єдиний син у батьків: Кропивницький попрощався з загиблим захисником України Олександром Леконтом (ФОТО)

18.10.2022 10:02

В обласному центрі на Далекосхідному кладовищі відбулося прощання з загиблим молодшим сержантом Олександром Леконтом. Про це повідомляє прес-служба міської ради, інформує медіапортал DOZOR.

Так, військовий загинув на Донеччині 5 жовтня, йому було 36 років. Олександр Леконт – єдиний син у батьків, з дитинства захоплювався мотоциклами. Щирий, сповнений планами на майбутнє – таким його згадують друзі.

- Із Сашком ми товаришували зі школи, сиділи за однією партою. Окрім дружби, нас поєднувало спільне захоплення — мотоцикли. На його першому байку, старій “Панонії”, ми навіть якось потрапили в аварію, - розповідає кропивничанин Михайло Цішевський. - Наприкінці минулого року Олександр придбав новий мотоцикл, але так і не встиг на ньому проїхатися — пішов до ЗСУ. Він вважав свій вчинок єдино правильним. Як тільки видавалася можливість, завжди мені телефонував. На тих ділянках, де він воював, було по-справжньому гаряче, але скарг я від нього не чув. Про загибель друга дізнався від його нареченої.

Панахиду за загиблим Героєм відслужив єпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.

    Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 2270