Кадри, програми та звернення до Зеленського: які питання розглянуть депутати Кіровоградської обласної ради

03.06.2021 10:42
image

У Кропивницькому відбудеться сесія обласної ради 17 червня. Відповідне розпорядження підписав голова облради. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Початок сесії о 10:00. Депутати розглянуть питання щодо призначення керівників обласної клінічної стоматологічної поліклініки, обласної клінічної психіатричної лікарні, КНП «Маловисківська станція переливання крові», директора обласного КНК «Аграрник» та гендиректора КНП “Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Кіровоградській області і директора комунальної установи “Кіровоградське обласне відділення Пошуково-видавничого агентства “Книга Пам'яті України”.

Крім цього, депутати мають розглянути звернення депутатів до Кабміну стосовно врегулювання проблемних питань оновленого механізму отримання житлових субсидій,  а також звернення депутатів Кіровоградської обласної ради восьмого скликання до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України стосовно відновлення фінансування державної програми щодо забезпечення житлом громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи і щодо сприяння у проведенні Всеукраїнського референдуму за народною ініціативою з питання заборони продажу земель сільськогосподарського призначення.

Також під час сесії можуть підтримати  звернення депутатів Кіровоградської обласної ради восьмого скликання до Президента України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства освіти і науки України щодо збереження медичних факультетів, створених на базі Донецького національного медичного університету у Кіровоградській області.

Депутати мають розглянути питання про програму впровадження регіональних наукових досліджень у виробництво у Кіровоградській області на 2021-2024 роки,  про внесення змін та доповнень до Комплексної програми профілактики злочинності в Кіровоградській області на 2021-2025 роки, про комплексну програму сприяння розвитку громадянського суспільства, інформаційної сфери та книговидання у Кіровоградській області на період до 2026 року.

Переглядiв: 829