«Карамельна весна» Дитячий танцювальний колектив презентував концерт у філармонії Кропивницького (ФОТОРЕПОРТАЖ)

08.03.2023 13:13

Дитячий танцювальний колектив «Карамель» презентував концерт в обласній філармонії вчора, 7 березня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Програма «Карамельна весна» була насичена не лише бездоганною хореографією, а й надзвичайно стильними сценічними костюмами танцівників та «смачними» і влучними музичними композиціями. Учасниками концерту стали і солісти обласної філармонії – вокальні номери гостям заходу подарували Олексій Козачинський та Артем Гасленко. Художнім керівником колективу «Карамель» є Ольга Єрофеєва, яку зі сцени вітали з народженням донечки.

«Ольга Єрофеєва – єдиний хореограф колективу, мега-сильна, потужна та креативна. Ми завжди раді вітати колектив у нашій філармонії, адже діти – це наша сила і наше майбутнє. Заради них ми маємо перемогти і заради них ми живемо. Цей концерт – свіжий подих весни і ми завжди раді вітати на нашій сцені талановитих дітей та колективи, їх у нас дуже багато. Концерт з яскравим фіналом і він планувався минулого року 6 березня. Цьогоріч ми вирішили обов’язково його дати, але змінили дату. І ми щасливі, що він відбувся!» - розповіла заступниця директора філармонії по роботі з дітьми Наталія Сафронова. 

На сцені виступали вихованці колективу віком від 2 років 9 місяців і до 18 років. Особливо зворушливим став номер, де взяли участь батьки маленьких танцівниць. Цей номер став символом, що батьки – це найміцніша сила, яка може все заради своїх дітей.

«Як завжди, враження від концерту найкращі. Вразило абсолютно все. Моя донька також брала участь у концерті. Думаю, що важливість таких заходів в тому, що діти можуть розвиватися, спілкуватися і доносити світло у наше майбутнє. Вірю, що у наших дітей завжди буде все добре», - розповіла гостя заходу Ірина.

«Концерт був просто вражаючим. Особисто мене захопили усі номери. Коли діти  танцюють – це просто захоплює дух. Вразило все: від хореографічних постановок до надзвичайно гарних костюмів. Зараз, особливо під час війни, дуже важливо, що діти показують нам, що життя продовжується», - зазначила гостя концерту Олена.

Переглядiв: 2373