Кава ONE LOVE: з любов'ю із серця України

26.06.2024 17:40

За останні декілька років у нашій країні з'явилося декілька непересічних амбіційних чайних і кавових брендів. Серед них ONE LOVE — компанія з романтичною назвою і теплою душею. Своєю місією її керівництво бачить участь у розвитку світової індустрії виробництва кави та постійне збагачення розмаїття ароматів. У цій статті ми ближче познайомимося з цією торговельною маркою та розкажемо про місця, де подається кава Ван Лав. Повірте, вона дійсно варта того, щоби насолодитися нею хоча би раз у житті.

Коли та звідки все розпочалося

Компанія ONE LOVE розпочала свою комерційну діяльність у 2014 році, саме тоді було відкрито перший фірмовий еспресо-бар у центрі Києва. Її персонал — це дружня команда однодумців, що ставить за мету виробляти й готувати каву, смаком якої можна насолоджуватися будь-де: вдома, офісі, у дорогому ресторані або в затишній кав'ярні. Крім того, керівництво бренду прагне поширювати культуру пиття кави серед широких верств населення. З тієї пори торговельна марка отримала декілька нагород, зокрема престижну ресторанну премію «Сіль». Також відкривалися нові кав'ярні ONE LOVE в різних районах української столиці. 

Секрети успіху

Бренд імпортує зелені кавові зерна преміальної якості, вирощені на плантаціях Кенії, Бразилії, Колумбії, країн Центральної Америки. Шляхом дбайливого обсмаження вдається отримати напій, що вражає своїми смаковими та ароматичними властивостями. Різні сорти ONE LOVE — це захоплива подорож до різноманітних куточків чарівного світу кави. Напій можна придбати у фірмових пакунках з оригінальним оформленням, скуштувати в одній із брендових кав'ярень або замовити зерна для самостійного приготування. Каву від цього та інших виробників можна купити в маркеті важливих штук Maudau.

Фірмові кав'ярні, де подають брендову каву

Сьогодні в Києві є декілька фірмових закладів, де можна скуштувати різні сорти вишуканої кави від Ван Лав, зокрема:

1. ONE LOVE espresso bar. Перша кав'ярня компанії знаходиться в історичному районі міста поруч із костелом Святого Миколая. Крім гарячих напоїв, у ній подають смачні десерти.

2.  ONE LOVE roastery. Це кафе, яке відкрили у 2020 році, знаходиться в інноваційному парку UNIT.City. Після чашки улюбленого напою відвідувачі можуть подивитися на передові досягнення вітчизняної високотехнологічної промисловості. 

3. ONE LOVE coffee. Невеличка кав'ярня біля центрального залізничного вокзалу «Київ пасажирський». Ви завжди можете випити смачну каву, приготовану за авторськими рецептурами, очікуючи свій потяг або зустрічаючи родичів чи друзів.

4.  ONE LOVE ЦУМ. Фірмовий заклад у великому торговельному центрі. Не втрачайте можливості відпочити після тривалого шопінгу за чашкою ароматної гарячої кави. Це підніме ваш настрій і дасть змогу відновити сили.

Ще одна фірмова кав'ярня нещодавно розпочала роботу в мікрорайоні ЖК «Новопечерські Липки».

Переглядiв: 392