Керівник одного з управлінь Кіровоградської ОДА захотів звільнитися

16.12.2019 10:35
image

Керівник одного з управлінь Кіровоградської ОДА захотів звільнитися після початку перевірок діяльності структурних підрозділів. Про це під час брифінгу повідомив голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь сьогодні, 16 грудня, інформує медіапортал DOZOR.

«Зараз є уже є навіть керівники структурних підрозділів, які подають заяви на звільнення», - зазначив Балонь, не назвавши посадовця, який має намір звільнитися.
image

За словами посадовця, заяву від одного з чиновників він поки що не задовольнив, оскільки планується з’ясувати внаслідок чого було прийнято таке рішення.  

Нагадаємо, очільник Кіровоградської ОДА Андрій Балонь підписав розпорядження про перевірку діяльності структурних підрозділів.  Для перевірок створили обласну комісію, до складу якої увійшли голова ОДА Андрій Балонь, директор департаменту фінансів Сергій Шеремет, радники голови ОДА Юрій Дрозд, Юрій Соболевський, Владислав Фінік та Ігор Кузьмін, заступник директора департаменту фінансів ОДА Людмила Кондратенко, начальник відділу управління персоналом апарату ОДА Олена Нейман, начальник Східного офісу Держаудитслужби Лариса Цандекова та представники інших управлінь ОДА.

Перевірки управлінь та департаментів розпочнуться з 2 грудня і триватимуть до 3 квітня 2020 року.

 

Переглядiв: 4026