Керівнику ВАТ «Кіровоградгаз» не призначили запобіжний захід у кримінальній справі

02.02.2018 10:55
image

Кіровський районний суд не підтримав клопотання слідчого про призначення особисто зобов’язання не покидати місто стосовно керівника ВАТ «Кіровоградгаз» Олександра Гладкого вчора, 1 лютого. Про це повідомляє DOZOR.

Так, суд розглядав кримінальну справу за статтею 353 ККУ щодо підозри у перевищенні повноважень Гладким, який дозволив відключити газопостачання на котельні КП «Теплоенергетик».

У судовому розгляді було підняте питання про незаконність початку опалюваного сезону, що, за словами Гладкого, і спричинило відключення. Зокрема, він доповів, що теплові підприємства несанкціоновано споживали газ, оскільки не отримали лімітів на споживання газу та не внесли попередню плату за розподіл газу.

Під час судового засідання планувався допит в.о. КП «Теплоенергетик», але він перебував у відряджені, натомість свідчення надавав головний інженер підприємства.

За інформацією, через відключення котельні у селищі Новому близько доби 9 житлових будинків та дитячий садок були без тепла.

Як раніше писав DOZOR, наприкінці листопада ВАТ "Кіровоградгаз" відключило газопостачання до декількох котелень міста через борги теплогенеруючих підприємств. Через це відбувся мітинг, який перетворився у сутичку між громадськими активістами та керівником газорозподільного підприємства. 

image
Переглядiв: 2086