Керівництво кіровоградських шкіл стверджує, що у класах тепло

16.01.2017 10:55

image

У школах обласного центру температурний режим відповідає нормі. Про це повідомляє сайт DOZOR.

За інформацією начальника управління освіти міськради Лариси Костенко, проблем з опалюванням немає в жодному навчальному закладі Кіровограда.

«З 8 ранку ми моніторили стан температурного режиму у школах Кіровограда. Наразі в усіх навчальних закладах середня температура становить +19 градусів. Проблем з опалюванням немає. Із відвідуваністю також. Лише 4% учнів з усіх шкіл обласного центра відсутні через хворобу та поважні причини», - повідомила у коментарі сайту DOZOR Лариса Костенко.
«Ситуація з температурним режимом залишається під контролем. Зараз у нашій школі відсутні 94 учня у зв’язку з хворобою», - запевнила сайт DOZOR директор школи № 26 Олена Ярова.
«У нас середня температура у класах – 20 градусів тепла. Відсутніх через хворобу біля 60 дітей», - констатує директор школи №6 Надія Кравченко.
«У нашому навчальному закладі лише 70 учнів відсутні у перший навчальний день. Загалом, через хворобу. Температурний режим в нормі, оскільки на вихідних ми залучили працівників котельні, щоб вони завчасно почали опалювати школи та перевірили мережі теплопостачання», - повідомила директор школи №32 Лариса Мажарова.

Фото Першої електронної

Переглядiв: 1056