Керівництво кіровоградського вишу розповіло про брудні технології у боротьбі за студентів

06.07.2018 08:09
image

Керівництво Економіко-технологічного інституту імені Роберта Ельворті розповіло про нечесну конкуренцію між місцевими вишами напередодні вступної кампанії. Про це під час прес-конференції поінформував перший проректор вишу Ігор Василенко сьогодні, 6 липня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, вступна кампанія офіційно  розпочнеться вже 12 липня.

«Зараз студенти, абітурієнти ходять по інститутам, шукають для себе найкращий вибір. На жаль, ми стали свідками ситуації, коли студенти, коли майбутні студенти, обійшовши кілька інститутів, заходять до нас і кажуть, що в Економіко-технологічному інституті немає ні ліцензії, ні акредицації. Це, на нашу думку, є брудні технології, які використовують інститути, в яких сумнівна репутація», - розповів перший проректор інституту.

За словами Василенка, здобутками вишу є грантові програми, знижки на освіту і саме це є головною запорукою успіху вишу.

«Економіко-технологічний інститут має ліцензію на здійснення освітньої діяльності, яка є безтерміновою.  Ми маємо три спеціальності, у нас є акридетація. Процес акредитації є постійним.  Наступного року в нас запланована ще одна акредитація для додаткових освітніх програм, подали документи на ліцензування трьох програм, зокрема на спеціальності «Менеджмент», «Прикладна механіка» і «Комп’ютерні науки».  На початку тижня випустили студентів, які отримали ступінь бакалавра, вони отримали дипломи державного зразка, які внесені до Єдиного реєстру документів про вищу освіту. Ми за те, щоб оперувати реальними досягненнями та можливостями, а не брудними технологіями», - додав Василенко, зазначивши, що усі документи стосовно законної діяльності вишу можна переглянути на сайті Міносвіти.

Втім про те, які саме виші ведуть нечесну гру перед початком вступної кампанії, представники інституту імені Роберта Ельворті говорити відмовилися.

image

 

 

Переглядiв: 847