Керівництво MCDonalds офіційно спростувало плани щодо будівництва свого закладу у Кропивницькому

16.09.2020 10:32

Новопризначений очільник Кіровоградської області Андрій Назаренко повідомив про наміри домовитися відкрити McDonalds у Кропивницькому. Про це він розповів під час апаратної наради вчора, 15 вересня, інформує медіапортал DOZOR.

«Ми один із обласних центрів в якому немає цього ресторану. Хто б як не ставитися до здорового харчування, відкриття цього закладу, це по-перше - інвестиція, а по-друге, це як маркер. Якщо буде компанія такого рівня, то іншим інвесторам заходити в нашу область буде важливіше», - зазначив Андрій Назаренко.

Медіапортал DOZOR звернувся за офіційним коментарем до компанії McDonalds, де повідомили, що поки відкривати заклад в обласному центрі не будуть.

«Компанія МакДональдз розглядає всі регіони в Україні для відкриття нових закладів ресторанного господарства. В тому числі і місто Кропивницький. Ми розвиваємо мережу по всій країні і зазначене місто не є виключенням та на сьогодні жодних офіційних домовленостей про відкриття закладу у місті немає», - зазначила координатор зв’язку компанії Макдональдс Україна Саміра Абдулова.
Переглядiв: 3772