Кілька працівників суду у Кропивницькому захворіли на коронавірус

09.12.2020 08:36

У декількох працівників апарату Кропивницького апеляційного суду лабораторно підтвердився COVID-19. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у суді. 

Зараз у будівлі організували  додаткову санітарну обробку адміністративної будівлі суду, забезпечили наявність засобів індивідуального захисту та дезінфекторів, проводиться кварцування залів судових засідань.

З метою забезпечення доступу до правосуддя Кропивницький апеляційний суд працює в штатному режимі з урахуванням обмежувальних карантинних заходів, а саме:

- припинили проведення особистого прийому громадян керівництвом суду, а здійснюється опрацювання лише  письмових, електронних звернень громадян;

- обмежили допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань;

- обмежили допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань;

- обмежили допуск у судові засідання та приміщення суду осіб без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіратора або захисної маски;

- за наявності технічної можливості ознайомлення учасників судового процесу з матеріалами судової справи рекомендується здійснювати дистанційно з використанням підсистеми  «Електронний суд»,  а осіб, які утримуються під вартою, шляхом направлення  ксерокопій матеріалів справи на адресу установи попереднього ув’язнення (виконання покарань).

Додатково відвідувачам роз'яснюють про:

- можливість подати заяву про розгляд справи за їх відсутності у випадках, передбачених відповідним процесуальним законом;

- можливість подати заяву про розгляд справи у режимі відеоконференції;

- можливість подати документи до суду через дистанційні засоби зв’язку з дотриманням вимог процесуального законодавства.

Електронна поштова скринька суду: inbox@kra.court.gov.ua

При найменших ознаках захворювання просимо взагалі утриматися від відвідування суду.

Для отримання додаткової інформації про роботу суду, звертайтесь, будь ласка, за телефонами:

0 (522) 24-56-63 – приймальня суду, 0 (522) 32-22-34 – секретар суду, 099 797 47 96, 067 126 38 00 - прес-служба суду. 

Переглядiв: 738