Кілька сотень діток-переселенців стали гостями інтерактивної казки «Грінч-викрадач новорічного свята» у Кропивницькому (ФОТОФАКТ)

31.12.2022 11:27

У Кіровоградській обласній філармонії відбулася остання в цьому році роздача гуманітарних наборів для 400 родин переселенців. Крім цього, кілька сотень дітей стали гостями глядацького залу філармонії та переглянули показ інтерактивної казки «Грінч-викрадач новорічного свята». Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

«Діяльність ГО «ВПО України» в цьому році була дуже активною. Ми побували фактично у кожному регіоні держави, де перебувають переселенці, знайомилися з ними, роздавали допомогу. Звичайно, у наступному році ця робота продовжиться, ймовірно, ще більш активно. Що стосується наступного року – то план діяльності громадської організації теж буде потужним. У першу чергу – це відкриття всеукраїнських пунктів об’єднання на всій території держави. Ми маємо допомагати усім, хто цього потребує, тож будемо це робити стільки, скільки потрібно. Я бажаю, щоб у новому році ми святкували перемогу України, миру та злагоди кожному українцю!» - звернувся до присутніх представник ГО "ВПО України" Андрій Зайченко.

Довідково:

«ВПО України» - громадська організація, яка об’єднає усі благодійні фонди та організації, які займаються допомогою тимчасово переміщених осіб в одне Громадське об’єднання, яке займається різноплановою допомогою внутрішньопереміщеним особам: гуманітарна допомога, прихисток, інформаційна тощо.

Переглядiв: 861