Кілька сотень маленьких танцюристів влаштували «Данс-парад» у Кропивницькому (ФОТО)

21.09.2019 13:48
image

В обласному центрі відбувся «Данс-парад» з нагоди 265-ї річниці міста сьогодні, 21 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR

Так, до танцювального параду долучилися кілька сотень дітей з двох десятків хореоргафічних колективів, зокрема, «Час пік», «Авангард», «Анюта», «Аеліта», «Форсайт», «Олена», «Пролісок» та інших. Учасники заходу пройшли від пам’ятника Ангелу-охоронцю до площі Героїв Майдану.  Маленькі танцюристи вигукували цікаві римівки, представляючи таким чином свої колективи.

«Сьогодні тут зібралися різні танцювальні колективи, які виступили із двома номерами для «Данс-параду», щоб показати у всій красі нашу танцювальну столицю України. На жаль, погода трішки «підвела» нас тому, що ми повинні були виступати у костюмах, а вийшли на парад тільки у головних уборах. Щоб діти не захворіли довелося вдягати куртки. Але настрій зовсім не зіпсувався. Цього року особливістю параду став флешмоб, який організувала Олександра Ткаченко - керівник ансамблю «Аеліта», за що їй велике дякую. Це справді круто», - розповіла керівник хореографічного ансамблю «Олена», Олена Григор’єва.
image
image
image
image
image
image
image
«Дуже сподобалося, що до Дня народження міста влаштували багато цікавих заходів. Парад хореографічних колективів подарував нам радість та святковий настрій. Мені дуже сподобався флешмоб за участю дітей, особливо, коли склали назву міста та прапор України. Кожен колектив гарний та неповторний», - поділилася враженнями кропивничанка Галина Богутенко.
image
image
image
image
image






Переглядiв: 3119