Кілька тисяч упаковок фальсифікованого масла знайшли в магазинах Кіровоградщини

25.10.2018 14:35
image

На Кіровоградщині вилучили 7 175 упаковок фальсифікованого масла. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в Держпродспоживслужбі області.

За інформацією, масло торгової марки «Чутянка», ТОВ «Гранд-Молпродукт» Полтавської області реалізовувалося в мережевому магазині.Споживачі скаржилися смак, тому цей продукт направили до ДП «Черкасистандартметрологія» для проведення випробувань.

Результати показали, що вміст немолочного стороннього жиру склав 85%, органолептичні показники не відповідають даному виду продукції. Тож це дає підстави для висновку про фальсифікацію продукту.

Згідно з рішенням фахівців, всі залишки масла «Селянське солодковершкове» 72,8% жиру виробництва ТОВ «Гранд-Молпродукт» в кількості 7175 упаковок (1435 кг) вилучені з обігу дирекцією мережі магазинів.

Крім того, із його виробником розірвали угоду про постачання масла.Держпродспоживслужба області направила лист до головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області щодо вжиття заходів із відкликання виробником продукції зазначеної партії.

Переглядiв: 999