Кількасот містян взяли участь у театральній ході (ФОТО)

12.07.2019 06:39
image

В обласному центрі відбулася театральна хода з нагоди відкриття мистецького фестивалю «Кропивницький – 2019» сьогодні, 11 липня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Хода відбулася за участю акторів театру «Воскресіння» зі Львову. До участі в ній долучилися і усі бажаючі містяни, які прийшли на захід у своїх костюмах.

«Я прийшла на цей фестиваль зовсім випадково з сином. На Дворцовій побачила костюмовану ходу і вирішила, що ми пройдемося за акторами. Можу сказати, що таких заходів у Кіровограді ще не бачила, сьогоднішній нам сподобався. Найбільше запам’яталися і мені, і сину актори на ходулях та різнокольорові костюми», - поділилася враженнями з медіапорталом DOZOR гостя заходу Ірина Кулик.
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Креативний директор фесту Сергій Проскурня зазначає: близько сотні містян долучилися за власної ініціативи після запуску запрошення на костюмований захід у соціальних мережах.

«Ми одягли 80 костюмів, ще півсотні прийшли у своєму одязі. Лише костюмованих персонажів було 150. Ще була сила – силена людей, які чекали на вулиці Дворцовій цього дійства і долучалися до нього. Цього року хода дуже відрізнялася від попередніх, через велику кількістю учасників у нас не вистачило костюмів, для дітей ми їх створювали окремо. Ми раді, що фестиваль виростає та набуває свого неповторного обличчя», - зазначив Сергій Проскурня.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1400