Кіоск на газоні в центрі Кіровограда, де хочуть продавати каву, виявився незаконним (ФОТО)  

10.08.2017 12:27

image

МАФ, який вночі з’явився біля готелю «Київ», був встановлений незаконно. Про це під час прес-конференції повідомив начальник міської спецінспекції Андрій Максюта сьогодні, 10 серпня, інформує DOZOR.

За інформацією  чиновника, МАФ встановлено на території, яка нібито належить ПП «Балтімор». Тут мають продавати кавові напої.  При встановленні МАФу були пошкоджені об’єкти благоустрою міста, зокрема, бордюри.

«Ми зараз вивчаємо всю документацію, облікову карту. І найближчим часом я буду ініціювати міську комісію по демонтажу. На мою думку, він стоїть більш незаконно, ніж законно, оскільки МАФ встановлений згідно наявності облікової карти, а потрібен паспорт прив’язки. Це черговий гроб, який встановили на газоні, те саме, як було у минулому році, коли тут встановили ніби лавочки, а виявилося, що люди просто кидали туди сміття», - прокоментував Максюта.
«Ця споруда встановлена незаконно. Управління архітектури не надавало дозволу на її встановлення. У власників є облікова карта, яка чинна з травня до середини жовтня. Але цю споруду ми маємо демонтувати», - стверджує заступник начальника міського управління торгівлі Катерина Бондаренко.
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 4085