Кіровоград попрощався із загиблими під час теракту в Афганістані (ВІДЕО)

25.01.2018 14:02

В обласному центрі відбулося прощання з працівником МААК «УРГА» Валерієм Кардашем та бортпровідницею Катериною Пасенчук, які загинули під час теракту в столиці Афганістану Кабулі.  Про це йдеться у сюжеті ТСН, інформує DOZOR.

Так, на прощання прийшли сотні містян. Валерій Кардаш віддав авіації майже 45 років життя. У нього залишилася дружина та двоє доньок. Катерина Пасенчук була єдиною дитиною в сім‘ї. Вийти заміж і народити власних дітей не встигла.

«Наш екіпаж працював в Кабулі майже два роки. Другого лютого мало б відбутися 2 роки контракту. Весь цей час все було нормально в Кабулі, кожного дня телефонували екіпажу, кожного дня дізнавалися про ситуацію, дізнавалися про ризики. Коли були високі ризики, то обмежували польоти у ті направлення. Екіпажі звикли там працювати і постійно проживали у готелі Intercontinental, це було найбільш безпечне місце. Ми будемо допомагати родинам і зробимо все можливе. Ми, звісно, не замінимо їм родичів, батьків, дідусів, але будемо намагатися робити все можливе», - гендиректор МААК "УРГА" Олександр Галінський.

Як повідомлялось у ЗМІ, 20 січня поліція Кабула заявила про дев'ять загиблих громадян України в результаті нападу терористів на готель Intercontinental.

Як повідомляв DOZOR, двоє працівників міжнародної авіакомпанії «УРГА», яка базується у Кіровограді, загинули під час теракту в столиці Афганістану Кабулі. Також під час теракту загинула стюардеса з Кіровограда Катерина Пасенчук. 

Переглядiв: 3337