Кіровоградець два тижні жив із тілом вбитого чоловіка

11.01.2019 17:35

У Миколаєві на вулиці Океанівській 50-річний житель Кіровограда два тижні жив із тілом вбитого 55-річного чоловіка. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в Нацполіції Миколаївської області.

За інформацією, на зникнення сусіда звернули увагу мешканці будинку. 2 січня люди поцікавились у квартиранта, де власник помешкання, на що почули відповідь, що хазяїн помер. Чоловік повідомити про це до поліції чомусь не наважився. Громадяни зателефонували на 102 і, коли на місце події прибули правоохоронці, чужинця вже не було.

Так, спочатку експерти не виявили у померлого зовнішніх ознак насильницької смерті через певні зміни тіла. Але судово-медична експертиза встановила, що у домовласника наявні переломи, а смерть настала внаслідок удушення.

10 січня оперативники карного розшуку затримали злочинця, який зараз безхатченок, у Корабельному районі. Як з'ясувалося, затриманий побив, а потім задушив знайомого, у якого певний час мешкав, ще 18 грудня. Конфлікт стався між нетверезими чоловіками через те, що господар став докоряти зловмиснику, що утримує його за свій рахунок.

Після вбивства сусід накрив труп ковдрою і ще два тижні жив у квартирі померлого власника разом із тілом. Наразі чоловік затриманий у порядку статті 208 КПК України, йому повідомлено про підозру у вчиненні вбивства (частина 1 статті 115 ККУ) та обирається міра запобіжного заходу. Підозрюваному загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі.

image
Переглядiв: 1589