Кіровоградець зняв на камеру хамську поведінку патрульних. Копів покарають доганами (ВІДЕО)

16.02.2017 13:00

image

Двоє кіровоградських поліцейських по-хамськи поводилися з водієм автомобіля, якого зупинили на вулиці Соборній, та засліплювали ліхтарем його камеру, аби завадити відеозйомці. Про це свідчить відео, розміщене у Фейсбуці. За таку поведінку патрульних покарають доганами, повідомив у коментарі сайту DOZOR начальник патрульної поліції міста Антон Цюцюра.

Зокрема, на відео зафіксоване некоректне поводження патрульних з водієм автомобіля, якого зупинили начебто за рух на заборонене світло світлофора (поєднання червоного та жовтого кольорів, як зазначили на відео патрульні). Так, під час спілкування з водієм поліцейські тривалий час відмовлялися представлятися та показувати посвідчення, а також засліплювали камеру телефону водія ліхтарем, щоб перешкодити зйомці.

«Зараз за фактом некоректної поведінки патрульних поліцейських ведеться службове розслідування. Я не можу вам сказати, як завершиться розслідування. Обом патрульним загрожує дисциплінарна відповідальність у вигляді догани або суворої догани», - повідомив Цюцюра.

Переглядiв: 3865