Кіровоградець зупинив концерт Жадана і освідчився дівчині у коханні (ФОТО) 

29.03.2019 07:11
image

В обласному центрі у нічному клубі «Fusion Club» кіровоградець Дмитро Бабак під час концерту українського гурту «Жадан і Собаки» освідчився коханій дівчині вчора, 28 березня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR

Спершу соліст гурту Сергій Жадан, який дізнався про наміри юнака, почав ліричний вступ. 

«У Кропивницькому є кохання, і в підтвердження цієї моєї фрази буде така історія. До нас підійшов молодий чоловік і попросив надати йому слово. Далі було таке», - зверненувся до присутніх соліст та запросив на сцену Дмитра.  

Хлопець прочитав декілька рядків вірша та освідчився дівчині у коханні.

«Я хочу сказати декілька слів одній людині. Яночко,ти для мене - найцінніша людина в цьому світі, і я тебе дуже сильно люблю. Як сказав один відомий письменник, поет,  до речі, він ще й соліст гурту «Жадан і собаки»: Любов варта всього - варта болю твого, варта твоіх розлук, варта відрази й мук, псячого злого виття, шаленства та милосердь. Варта навіть життя. Не кажучи вже про смерть», - звернувся до коханої хлопець та, ставши на одне коліно з обручкою у руці, чекав на відповідь.

Дівчина від радості почала плакати та прийняла обручку.

«З Яною ми знайомі два з половиною роки. І це були одні з найкращих років мого життя. Тому вирішив, що треба тримати це щастя до залишку життя і освідчитися їй.  Доволі довго думав, як краще зробити, але коли побачив анонс концерту гурту "Жадан і собаки", одразу виникла така ідея. Ми з Яною дуже любимо творчість Сергія Жадана, тому це найкращий і доволі оригінальний варіант», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR Дмитро Бабак.  
image
image
«Я надзвичайно щаслива, але важко зараз щось сказати, тому що я ще охоплена почуттями. Я, звичайно, цього не очікувала. Мабуть,  кожна дівчина це собі якось уявляє, але я - ні,  тому що більше зосереджувала увагу на роботі та кар'єрі. Дмитро дуже добре знав, що Сергій Жадан для мене багато значить,  адже це мій улюблений поет і виконавець. Мені здається,  що саме через це у нього був такий вибір», - поділилася враженнями Яна Сапожнікова.
image
Переглядiв: 4807