«Кіровоградгаз» підозрюють у придуманій аварії на газопроводі

25.10.2017 11:59
image

Члени міського виконавчого комітету при обговоренні проекту рішення «Про початок опалювального сезону» висловили підозру керівництву ВАТ «Кіровоградгаз» щодо аварії на газопроводі, внаслідок якої більшість будинків міста залишилися без тепла сьогодні, 25 жовтня. Про це повідомляє DOZOR.

Так, начальник міського управління ЖКГ Віктор Кухаренко озвучив проект рішення, згідно з яким опалювальний сезон у місті розпочався 22 жовтня через відповідну температуру повітря, а також повідомив інформацію від ВАТ «Кіровоградгаз» про аварію на газопроводі через нібито несанкціоноване втручання.  Відтак розподіл газу обмежений для 25 котелень.

«Є регламент, за яким «Кіровоградгаз» має готуватися до опалювального сезону. А не так, що опалювальний сезон розпочався і потім з’являються якісь втручання у газопровід. Є підозра, що це є проблема, яка придумана ВАТ «Кіровоградгаз», або ж підприємство пізно її виявило. І те, і інше є службовим злочином», - заявив член виконкому Олександр Дануца.
«Я спілкувався з прем’єр-міністром. І вже є відповідне звернення до СБУ за даним фактом, щоб вони провели відповідне розслідування стосовно факту аварії. Я сподіваюся на чесність підприємства. І зараз мені доповідають, що йдуть зварювальні роботи, що це саботаж. Це серйозна справа», - сказав міський голова  Райкович.
Переглядiв: 3863