«Кіровоградгаз» повідомив, що наступного тижня містяни залишаться без тепла

24.11.2017 14:20

Через систематичне нарощування заборгованості  три підприємства ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ «УНГА» та КП «Теплоенергетик» будуть відключені від газопостачання  у понеділок, 27 листопада, о 10:00. Про це йдеться на сайті ВАТ «Кіровоградгаз» інформує DOZOR.

«Незважаючи на багаторазові нагадування про необхідність отримання номінацій від постачальника природного газу НАК «Нафтогаз України» та погашення заборгованості з розподілу природного газу підприємствами ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ «УНГА» та КП «Теплоенергетик» не вжили жодних заходів щодо урегулювання ситуації. На даний час заборгованість перед ВАТ «Кіровоградгаз» за послуги розподілу газу становить: ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ «УНГА»  – 9,96 млн грн, КП «Теплоенергетик»  – 4,51 млн грн.  Крім того, обидва підприємства не отримали підтвердження надання номінацій від постачальника газу НАК «Нафтогаз України» через заборгованість за використаний газ: ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ «УНГА»  – 141,2 млн грн, КП «Теплоенергетик» – 183,9 млн грн», - повідомляє прес-служби ВАТ «Кіровоградгаз».
«Місцева влада самоусунулась від питання забезпечення жителів міста теплом, хоча з середини жовтня поточного року на міського голову та голову Кіровоградської облдержадміністарції були направлені листи з попередженнями про можливе відключення тепловиробників від газу, жодних заходів для запобігання відключенню місцевою владою не було вжито», - додають в адміністрації підприємства.

 

Переглядiв: 2249