Кіровоградькі школярі пройшли ходою центром міста (ФОТО)

07.05.2019 11:36
image

В обласному центрі відбулася урочиста хода за участю школярів - учасників міського військово-патріотичного конкурсу пісні і строю «Майбутній захисник України» сьогодні, 7 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Такий конкурс проводиться у місті вже увосьме. Так, протягом конкурсу учні низки шкіл міста демонстрували свою вправність у змаганнях з тактичної підготовки, військової дисципліни тощо. У результаті перше місце виборов загін НВО № 33, 2 місце – загін НВО № 35, а 3 місце зайняв загін НВО № 31. Також у другому дивізіоні другі місця посіли представники НВК «Колегіум» та гімназії № 9 , а третє місце – ЗОШ № 2.

«Ми довгий час готувалися до конкурсу, оскільки у минулих роках займали не дуже гарні місця попередні роки. Цьогоріч у нас дуже злагоджена команда з 14 дівчат, тому ми один одного розуміємо і підтримуємо. Взагалі дівчат складно пошикувати, а в іншому все добре.   Нарешті нам вдалося зайняти призове місце, ми пишаємося собою і нашим колегіумом», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила учасниця загону НВК «Колегіум» Дар’я Суржик.

image
image
image
image
image
«Ми беремо участь вже третій рік поспіль і завжди вірили в те, що можемо перемогти. Торік нам було тяжко згрупуватися. Вважаю, що перевагою у цей раз було те, що у нас переважна кількість - організовані дівчата. У цьому конкурсі завжди цікаво змагатися, тому що багато різних шкіл, у яких не гірша підготовка, ніж у нас. Звичайно, у нас були недоліки, але ми досягли бажаного», - поділилася враженнями учениця ЗОШ № 2 Марина Кодема.

Також в рамках заходу школярі показали елементи тактичного бою зі зброєю. 

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1294