Кіровоградок з інвалідністю запрошують до участі у конкурсі краси

22.02.2017 15:48

image

Оголошується набір учасниць Всеукраїнського конкурсу краси для дівчат, які мають інвалідність “Краса без обмежень 2017”. Про це пише офіційний сайт Національної Асамблеї людей з інвалідністю України, повідомляє сайт DOZOR  сьогодні, 22 лютого.

У конкурсі беруть участь дівчата, віком від 18 до 35 років, які самостійно пересуваються на інвалідному візку активного типу. Для участі необхідно заповнити анкету встановленого зразка і разом з фотографіями надіслати її на електронну адресу: krasa_bez_obmegen@ukr.net. Рішення про проходження кастингу приймають організатори проекту. Обов’язковою умовою участі в конкурсі є візок активного типу. Конкурсантки повинні володіти хорошими манерами і вміти спілкуватися з людьми.

Захід пройде у Краматорську у серпні 2017 року. Організатори: Донецька обласна організація осіб з інвалідністю Всеукраїнської організації осіб з інвалідністю “Союз організацій осіб з інвалідністю України”, Донбаський міжрегіональний центр професійної реабілітації осіб з інвалідністю Управління у справах сім’ї та молоді Донецької обласної державної адміністрації.

Фото styler.rbc.ua

Переглядiв: 1552