Кіровоградщина отримала 20 тонн гуманітарної допомоги з Німеччини (ФОТО)

17.03.2022 14:27
image

Кіровоградщина отримала гуманітарну допомогу з Німеччини. Мова йде про товари першої необхідності, одяг, продукти харчування, постільну білизну, предмети особистої гігієни та інше. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

20 тонн вантажу прийняли волонтери гуманітарного центру Кіровоградської обласної ради, який облаштували в одному з мікрорайонів міста. Центр працює вже третій тиждень. 

За словами голови обласної ради Сергія Шульги, який відвідав  гуманітарний центр, усі необхідні речі першочергово направлять військовим,  а також до геріатричних пансіонатів області та жителів області, які потребують допомоги. 

"Те, що сьогодні Кіровоградщина отримала 20 тонн допомоги з Німеччини, – це спільна робота закордонних доброчинців, наших народних депутатів Олега Тарасова й Богдана Торохтія та обласної ради. Насамперед, необхідне ми скеруємо нашим військовим, а також надамо підтримку геріатричним пансіонатам Кіровоградщини і жителям регіону, які зараз потребують допомоги. Сьогодні обласна рада, її підприємства й заклади, хто як може, так включається у наближення нашої перемоги над ворогом. Вдячний Центру народної творчості, працівники якого відгукнулися і долучилися до роботи в нашому гуманітарному центрі", - зазначив голова Кіровоградської обласної ради Сергій Шульга. 
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

 

Переглядiв: 1932