Кіровоградщина отримала свою унікальну квітку-логотип до 30-ї річниці Незалежності України

07.06.2021 13:03
imageКіровоградщина отримала свою унікальну квітку-логотип до 30-ї річниці Незалежності України. Символи з графічними елементами та кольоровою гамою прапорів передбачено для кожної області України. Як повідомила голова Кіровоградської ОДА Марія Чорна, Кіровоградщина отримала свою калейдоскопічну квітку-логотип до 30-річчя Незалежності.
«Унікальна квітка-логотип Кіровоградської області виконана в малиново-жовтих кольорах. На ній зображений скіфський орел — емблема, що вважається символом великодушності, проникливості та справедливості, сили і влади. В основі усієї концепції - бачення незалежності як мрії, якої прагнули багато поколінь українців. А квітка - образ, що розкриває ідею держави, що росте та квітне, поєднуючи у собі розмаїття символів», - зазначила Марія Чорна.
Основний лейтмотив всього проекту – «Ти у мене єдина». Цей девіз - універсальне звернення до країни, квітки, незалежності, нації.

Раніше Президент України Володимир Зеленський презентував концепцію єдиної візуальної символіки для всієї України.

Додатково розроблять квіти-символи сфер діяльності. Наприклад, йдеться про медицину, будівництво, науку, цифрові технології, виробництво. 
Переглядiв: 670