Кіровоградщина представила інвестиційні проекти на міжнародному форумі, який відкрив Зеленський

29.10.2019 14:07
image

Кіровоградщина представила чотири інвестиційні проекти на міжнародному форумі «RE: THINK. Invest in Ukraine», що проходить у Маріуполі. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в ОДА.

Так, міжнародний інвестиційний форум,  покликаний визначити підходи до розкриття інвестиційного потенціалу України, зібрав понад 400 учасників – представників уряду та місцевої влади, інвесторів, бізнесу, посольств, молоді. Відкрив захід Президент Володимир Зеленський. Серед ключових спікерів – Прем'єр-міністр Олексій Гончарук, Голова Верховної Ради Дмитро Разумков.

Кіровоградську область на форумі представляє т.в.о. голови обласної державної адміністрації Світлана Лобанова.

На Міжнародному форумі Кіровоградська ОДА презентувала чотири інвестиційні проекти. Зокрема, проект Технопарка "Flight city" на базі Льотної академії НАУ у місті Кропивницький (проект включає такі напрямки розвитку: ІТ-технології, мала авіація, екологія); створення реабілітаційно-оздоровчого комплексу на базі котеджного містечка "Покровська долина"; проект Індустріальний парк "Олександрія" та проект будівництва готельного комплексу у м. Кропивницький.

Переглядiв: 1425