Кіровоградщина: міграційники видворили жителя Молдови, який ухилявся від виїзду

13.03.2024 11:45

Працівники Центрально-південного міжрегіонального управління Державної міграційної служби затримали громадянина Республіки Молдова, який умисно ухилявся від виїзду з країни, для цього навіть змінював місце проживання. Про це повідомляє Центрально-південне міжрегіональне управління Державної міграційної служби.

25-річний іноземець приїхав в Україну у справах у 2015 році, перебував на Кіровоградщині. Своєчасно після завершення безвізового строку перебування не залишив державу і набув нелегального статусу. У серпні 2023 року неврегульованого мігранта міграційники виявили у місті Гайворон і прийняли рішення про примусове видворення. Його іноземець не виконав та переїхав до іншої області.

Цього разу стосовно громадянина Молдови у Подільському відділі ЦПМУ ДМС прийняли рішення про примусове видворення. Чоловіка притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 3 ст. 203 КУпАП та накладено штраф у розмірі 5100 грн. Аби видворити іноземця міграційники у Посольстві Республіки Молдова в Україні отримали посвідчення особи на повернення, оскільки термін дії його закордонного паспорта закінчився.

Працівники ЦПМУ ДМС спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань в Кіровоградській області Департаменту стратегічних розслідувань НПУ доправили іноземного громадянина до Пункту пропуску «Могилів-Подільський». Найближчі 5 років йому заборонено повертатись в Україну.

Переглядiв: 326