Кіровоградщина втратила захисника України Анатолія Толпова

25.11.2022 12:18

Загинув захисник України з Благовіщенської громади Анатолій Толпов, йому був 31 рік. Про це повідомляється на офіційній сторінці Благовіщенської міської ради, інформує медіапортал DOZOR.

Анатолій Толпов народився 16 серпня 1991 року в с. Данилова Балка у багатодітній сім'ї. У рідному селі пройшло його дитинство, навчання у школі. Після закінчення 9 класу здобував професію водія крана автомобільного в Ульяновському професійно-технічному училищі. Потім була служба у Збройних Силах України.

Зміцнілий, цілеспрямований юнак після армії влаштувався на роботу в Києві. Там зустрів свою дружину Марину. У подружжя народилося двоє діток: Ангеліна та Станіслав.

У 2014-2015 роках довелося Анатолію Олександровичу захищати від російського варвара рідну землю: на сході країни брав участь в Антитерористичній операції.

9 березня 2022 року Анатолій Толпов разом з іншими військовозобов'язаними був мобілізований і знову пішов відстоювати нашу свободу і незалежність, право дітей жити у вільній країні.

Прощання з Анатолієм Олександровичем Толповим відбудеться 25 листопада об 11.00 за адресою: с. Данилова Балка, вул. Чехова, 3.  

Переглядiв: 1725