Кіровоградщина втратила захисника України Григорія Тільного

04.04.2024 13:04

У війні з росіянами загинув житель Чарівненського старостинського округу Кетрисанівської громади Григорій Тільний. Про це повідомляється на сторінці громади у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR. 

Народився захисник 09 лютого 1969 року в селі Степанівка Устинівського району. Навчався у Степанівській загальноосвітній школі. Потім вступив до Бобринецького ПТУ №32. Закінчивши училище, пішов на військову службу. Після служби в армії працював у місті Кропивницькому в органах внутрішніх справ. У 1989 році одружився, разом з дружиною виховали двох дітей. Проживав із сім’єю у м.Бобринець, де працював у районному відділі міліції, пізніше – охоронником в банку.У 1993 році сім’я переїхала до села Чарівне Бобринецького району.

У 2013 році Григорію Вікторовичу довелося пережити втрату коханої дружини. Деякий час працював робітником по ремонту у Чарівненській загальноосвітній школі. Був доброзичливим, спокійним, завжди допомагав односельчанам.Григорія Вікторовича мобілізували 24 жовтня 2022 року. Він ніс службу в 57 бригаді під Бахмутом, був водієм зенітної установки. Діти втратили зв'язок з батьком 22 березня 2023 року, з цього дня більше року він вважався зниклим безвісти.

Лише нещодавно тіло Героя було ідентифіковано. Він вважається загиблим 22 березня 2023 року при виконанні бойового завдання неподалік села Богданівка Бахмутського району Донецької області. Прощаються з захисником сьогодні,  4 квітня. 

Переглядiв: 632