Кіровоградщина втратила захисника України Романа Бондарєва

04.09.2024 10:50

Помер захисник зі Світловодська Роман Бондарєв. Йому було 26 років. Про це повідомив міський голова Андрій Маліцький у Фейсбук. 

За інформацією, Роман народився у селищі Власівка. Після закінчення школи вступив до Світловодського політехнічного коледжу, де отримав освіту за спеціальністю «виробництво, обслуговування та ремонт електронної побутової апаратури».

Далі він вирішив навчатися у Кременчуцькому національному університеті ім. Михайла Остроградського, де здобув кваліфікацію бакалавра та магістра за спеціальністю «телекомунікація та радіотехніка». Працював на підприємстві "Королівський смак". 

 3 квітня 2023 року, Роман Сергійович вирішив не стояти осторонь, а піти захищати рідну домівку від ворожої навали. Після підписання контракту протягом двох місяців проходив військову підготовку на території Великобританії. 

Далі військовий поїхав боротися з ворожим наступом на Харківському напрямку.28-го травня 2024 року, під час допомоги пораненим побратимам, Роман потрапив під мінометний обстріл та отримав безліч тяжких поранень. Лікарі зробили 27 операцій, для того аби Захисник вижив, але врятувати захисника не вдалося.  

1-го вересня 2024 року Роман Бондарєв помер.  

Переглядiв: 287