Кіровоградщина втратила захисника України Сергія Харкавенка

19.04.2024 10:59

На війні загинув захисник України з Голованівської громади Сергій Харкавенко, йому було 28 років. Про це йдеться на сторінці Голованівської селищної ради, інформує медіапортал DOZOR.

Народився Сергій Ігорович 20 листопада 1995 року в с. Наливайка Голованівського району Кіровоградської області. Отримав базову загальну середню освіту у Межирічківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів, вступив до Голованівського ПТУ № 38, де здобув професію тракториста, працював на Ємилівському ХПП робітником, згодом у групі компаній «Кернел» обіймав посаду агродиспетчера.

30 листопада 2022 року був мобілізований до лав Збройних Сил України та став на захист свободи та незалежності рідної держави.

Молодший сержант Сергій Харкавенко служив оператором аеромобільного взводу аеромобільної роти 1 аеромобільного батальйону військової частини А 2120, де мужньо боронив Луганщину.

16 квітня 2024 року під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації проти України, в районі бойових дій біля населеного пункту Білогорівка Сєвєродонецького району Луганської області військовослужбовець героїчно загинув.

Поховання захисника відбудеться 20 квітня о 12.00 год за адресою: с. Наливайка, вул. Східна буд. 8.

Переглядiв: 404