Кіровоградська активістка передала гостинці бійцям роти «Святослав» (ФОТО)

20.08.2018 13:01
image

В обласному центрі голова благодійної організації «Кіровоградський обласний благодійний фонд соціальних гарантій учасників та ветеранів АТО» Ірина Коновалова передала продукти бійцям роти «Святослав», які несуть службу в зоні проведення Операції Об’єднаних сил сьогодні, 20 серпня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

За словами заступника начальника поліції області Руслана Горяченка, польові продуктові набори загальною кількістю у 750 кілограмів доставлять до місця призначення найближчим часом.

«Я займаюся волонтерством  з перших днів АТО і з деяких пір вважаю це справою свого життя. Я присвячую це світлій пам’яті мого чоловіка – Сергія Миколайовича Коновалова, підполковника Збройних Сил, заступника командира 42-го полку, який пройшов Іловайський котел, побував і зміг вирватися з полону, був поранений і після цього продовжив службу у 23 батальйоні ЗСУ. Через пережиті випробування і хворобу він пішов в інший світ, та зараз продовжують самовіддано обороняти вітчизну його побратими. Я живу і працюю в пам’ять про нього, заради єдиної мети – підтримати наший бійців, які мають повернутися додому живими та неушкодженими, і обов’язково переможцями!», - каже Ірина Коновалова.
image
image

 

Переглядiв: 1031