Кіровоградська бібліотека відсвяткувала свій ювілей (ФОТО)  

12.12.2018 16:34
image

В обласному центрі у бібліотеці для юнацтва ім. Є. Маланюка відбулися урочистості з нагоди 40-річчя з дня заснування сьогодні, 12 грудня.  Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так,  на заході зібралися волонтери з Америки, містяни та представники обласної ради. 

«Бібліотека відома своїми акціями, які проходять в приміщенні та на вулиці. Хотів би подякувати всім працівникам за їхню роботу та побажати успіхів, наснаги, здоров’я, добра і затишку», - привітав заступник голови ОДА Сергій Коваленко.

Від обласної державної адміністрації колективу бібліотеки вручили подарунковий сертифікат на отримання комп’ютеру, грамоту, подяку, почесні відзнаки «Чорний ворон» та «Честь і воля».

Під час заходу директор книгозбірні Лариса Савенко звітувала про всі 40 років праці бібліотеки. Глядачі переглянули відеоролик про досягнення та свята, які проходили у бібліотеці. 

«Я часто відвідую бібліотеку і мені подобаються заходи, які тут проводяться. Також намагаюся брати в них участь і розвиватися. Коли переглядали відеоролик, я згадувала всі ті свята, які я проводила тут разом із друзями. Це святкування навіює мені позитивні емоції. Дуже зворушливо танцювали дітки, загалом мені сподобалося», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR гостя заходу Галина Селіванова

Крім того, працівники бібліотеки отримали подяки і грамоти від облдержадміністрації. Для гостей заходу виступали вихованці «Імідж-центру «Ольга».

image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1118