Кіровоградська бібліотека влаштувала фестиваль до свого 120-річчя (ФОТО)

22.05.2019 12:18
image

В обласному центрі на території універсальної наукової бібліотеки ім. Д. І. Чижевського триває «Бібліофестиваль на Великій Перспективній – 2019» до 120-річчя бібліотеки та 125-річчя від Дня народження вченого Дмитра Чижевського сьогодні, 22 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так,  на подвір’ї бібліотеки розташували виставку, на якій представлені роботи декоративно-ужиткового мистецтва майстринь. Також містян дивували локацією «Книги-рекордсмени», серед яких найменша вага книжки 300 грамів, а найбільша – понад шість кілограмів.

Крім того, біля бібліотеки та у холі триває низка вікторин та майстер-класів із латиноамериканських танців, розписування екоторб.

«Я завжди у цій бібліотеці відкриваю для себе щось нове. Сьогодні я побувала на локації розпису хною. І, звичайно, взяла участь у танцях. Це моє найулюбленіше заняття. Для мене це гарний шанс навчитися танцювати, про що я давно мріяла. Ми вже вчили вальс і обіцяють показати ще декілька запальних танців», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR гостя заходу Інна Лопата.
image
image
image
image

Розважитися можна було також на локації ворожіння. Там розмістили саморобний барабан, який потрібно крутити, щоб випала листівочка із підказкою, у якій книзі шукати відповідь на те, що чекає того чи іншого гостя у майбутньому.

Захід триватиме до 16-ї години.

image
image
image
image
image
Переглядiв: 1058