Кіровоградська філармонія презентувала новий проєкт, присвячений ментальному здоров'ю (ФОТОРЕПОРТАЖ)

13.09.2024 15:10

Кіровоградська обласна філармонія презентувала новий проєкт "Поговоримо про ментальне здоров'я #ОДИН на ОДИН" вчора, 12 вересня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR з посиланням на організаторів заходу. 

До участі долучилися кваліфіковані спікери. Супроводжувався захід концертною програмою від дитячих колективів, сюрпризами, подарунками, дегустацією солодощів від партнерів, а також розвагами від аніматорів, майстер-класами від Кіровоградського обласного ЦДЮТ. Формат проєкту передбачає обговорення питання ментального здоров'я та емоційного стану дітей. 

Діалог із гостями заходу вели: заступник начальника обласної військової адміністрації Катерина Колтунова, директорка департаменту культури та туризму Кіровоградської обласної військової адміністрації Уляна Соколенко, засновниця та директор Центру розвитку дитини "Дошкільнятко" Ірина Гур'єва  засновниця агенції Positiffkrop, власниця простору для івентів Event_Hall.Krop  Єлизавета Мазаленко, консультант міського центру професійного розвитку педагогічних працівників, керівник ГО "Центр психології та розвитку «Простір активних», практичний психолог, член міжнародної асоціації психологів та тренерів-експертів Марина Сосновська.

Спікери поділилися своїм досвідом та дали корисні поради. Доповнили захід яскравими виступами:

• народного художнього колективу студії вокального мистецтва «Антарес» Кіровоградського обласного ЦДЮТ.

Керівник - Дороганич Олена

• народного художнього колективу України хореографічного ансамблю «Надія». Художній керівник - Тетяна Мутнова

• зразкового аматорського колективу – студії хореографічного мистецтва «Авангард». Художній керівник – Андрій Громов.

• SVOI DANCE COMMUNITY. Керівник - Анна Яверницька. 

Переглядiв: 115