Кіровоградська компанія LASKA створює нові робочі місця і запрошує молодих спеціалістів

17.04.2018 11:34
image
Компанія LASKA, що знаходиться в обласному центрі, створює нові робочі місця і запрошує на роботу молодих спеціалістів. Про це медіапорталу DOZOR повідомили на підприємстві.

За інформацією, наразі  LASKA  виробляє більше 150 різноманітних видів морозива, які задовольняють вподобання найвибагливіших споживачів. На підприємстві працює понад  1000 співробітників, які є спеціалістами високого класу, а наразі штат розширюється, відтак на роботу запрошуються молоді фахівці.

«Зараз ми створюємо нові робочі місця і запрошуємо на роботу молодих спеціалістів. Ми дбаємо та цінуємо своїх працівників, створюючи їм найсприятливіші умови для праці. Ми зацікавлені у вихованні та підготовці власних кваліфікованих кадрів, тому пропонуємо активним молодим спеціалістам розвиватися та будувати майбутнє разом з нашою командою!» - зазначають на підприємстві.

Детальну інформацію щодо працевлаштування можна дізнатися за номерами телефонів: 0522 56 44 76, 050 341 00 22, а також за адресою: м.Кіровоград, вул. Ярослава Мудрого 215 або 217.

Довідково:

Компанія LASKA була заснована в 2000 році у м. Кіровограді. Завдяки високій якості і бездоганному смаку морозиво фірми LASKA за короткий час завоювало довіру споживачів. Компанія продовжила нарощувати об'єми виробництва та розширювати асортимент продукції. У 2014 році відбувся ребрендинг торгової марки, були встановлені нові високотехнологічні лінії з виробництва морозива. Наразі постійно розробляються та вдосконалюються рецептури, відповідно до попиту ринку. Сьогодні LASKA - один із лідерів української індустрії морозива, який входить до "Асоціації виробників морозива і заморожених продуктів".

Фабрика заморожених продуктів, яка входить в групу компаній "Ласка"  є одним із лідерів серед вітчизняних виробників натуральних заморожених напівфабрикатів високої якості під ТМ LASKA. Невпинне піклування про збереження кулінарних традицій і рецептур та дбання про якість продукту дозволяють задовольнити високі вимоги сучасного споживача.

Переглядiв: 2694