Кіровоградська майстриня разом з дітьми перетворила метрову писанку на казку (ФОТО)

02.04.2017 11:52

image

Кіровоградська майстриня Тетяна Стороженко разом з вихованцями арт-студії «Совушка» розмалювали метрову писанку для участі  у Всеукраїнському фестивалі писанок, який відбудеться у Києві у квітні. Про це повідомляє DOZOR.

За словами майстрині, до розпису писанки долучилися близько тридцяти дітей віком від 3 до 12 років.

«Я займаюся писанкарством давно, тому мені цікаво все, що з цим пов’язано. Минулого року я не долучалася до фестивалю писанок, а в цьому році подумала, що і мені, і в першу чергу дітям це буде цікаво, оскільки у фестивалі запланована номінація «Дитяча писанка». Попередньо ми разом з дітьми готували ескізи, планували, що саме малювати, а потім переносили все на писанку, використовуючи яскраві фарби. Вона у нас вийшла казковою, діти назвали її «Совушкин дивосвіт», - повідомила у коментарі сайту DOZOR Тетяна Стороженко.

Цього року на Всеукраїнському фестивалі писанок, який відбудеться на Софіївській площі, майстри з усієї країни представлять 585 писанок. Захід стартує 8 квітня і триватиме до 24 квітня. За інформацією Стороженко, писанку, створену нею та дітками, вже відправили у столицю. 

image

image

image

image image

Фото Тетяни Стороженко та арт-студії "Совушка"

 

 

Переглядiв: 2381