Кіровоградська молодь вразила талантами під час фестивалю патріотичної пісні (ФОТО)

08.11.2018 16:08
image

В обласному центрі в Донецькому медичному університеті вперше пройшов фестиваль української патріотичної пісні «Моє ім’я – Україна» сьогодні, 8 листопада. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, під час фестивалю 28 учасників виконували відомі та авторські українські пісні.

«Я вирішила взяти участь у фестивалі, тому що мені завжди цікаво випробовувати свої сили і отримувати певний досвід. Я задоволена, що маю можливість бути на сцені. Закінчивши музичну школу по класу фортепіано, вирішила, що хочу співати. Вже близько п’яти років я займаюся професійним вокалом і пишу сама пісні. Сьогодні я виконувала свою авторську патріотичну пісню, яку написала чотири роки тому. На фестивалі я бачила сильних конкурентів, але надія на перемогу мене надихала увесь час», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR учасниця фестивалю і студентка педуніверситету Ірина Смаглюк.

За рішенням журі, третє місце отримала Тетяна Ковальчук, друге – Вадим Марченко, перше – Марина Матусова, а гран-прі – студент Владислав Бурага.  Усі переможці  - студенти Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка.

Всі учасники отримали кубки і подарунки, зокрема, книжки і гаджети. Крім того, призерка конкурсу Ірина Смаглюк отримала сертифікат на право запису пісні у власному виконанні у професійній студії звукозапису.

image
image
image
image
image
Переглядiв: 779