Кіровоградська музична школа відзначила свій ювілей святковим концертом (ФОТО)

03.04.2019 15:08
image

В обласному центрі в українському академічному музично-драматичному театрі ім. М. Л. Кропивницького відбувся святковий концерт «Музична феєрія», приурочений 85-річчю музичної школи № 1 ім. Нейгауза сьогодні, 3 квітня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, у холі демонстрували відеопривітання від випускників музичної школи.

«Все починалося з далекого 1933 року і до сьогоднішнього дня школа працює в прекрасній будівлі. Ми раді, що все ж продовжуємо традиції своїх попередників та займаємося вихованням майбутнього покоління. У нашій школі навчається понад 500 дітей, з якими працює 76 кваліфікованих вчителів. Протягом стількох років пророблена дуже велика робота в концертно-просвітницькій діяльності на рівні міста і області. Нашу школу закінчило понад п’ять тисяч випускників, серед яких багато тих, хто продовжив свою роботу в музичному мистецтві», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR директор музичної школи № 1 імені Нейгауза Євгенія Малівкіна. 
image
image
image
image
image

Під час концерту виступили вихованці школи, зокрема, ансамбль бандуристів «Пелюстки надії», ансамбль струнно-смичкових інструментів «Дивосвіт», хор «Марія», ансамбль баяністів та акордеоністів. Також глядачі могли послухати композиції камерного оркестру музичного коледжу.

«Мої батьки та родичі ходили до цієї музичної школи і я з дитинства цікавлюся музикою. Після того, як я  пішла до школи - почала грати на гітарі та фортепіано. Ми влаштовуємо вдома концерти разом із батьками та бабусями, під час яких я виконую різні старовинні пісні. Найбільше я люблю грати класичну та сучасну музику. Я докладаю зусиль та хочу досягти своєї мети – стати відомою співачкою і неперевершено грати на гітарі. Сьогодні я відчуваю гордість за те, що навчаюся у цій школі, тому що багато випускників стали успішними людьми», - поділилася враженнями учениця 4-го класу музичної школи Анна Мельник.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2035