Кіровоградська облрада виділила ще 7 мільйонів гривень на охорону здоров'я області

25.11.2020 09:38
image

З бюджету Кіровоградської облради перерозподілили 7 мільйонів гривень на департамент охорони здоров’я, які планують використати на боротьбу з коронавірусною інфекцією. Відповідний проект рішення підтримали під час сесійного засідання депутати облради сьогодні, 25 листопада, інформує медіапортал DOZOR.

За словами виконуючої обов’язки директора департаменту фінансів Кіровоградської ОДА Анжели Анісімової, ковідний фонд обласної ради нині складає 15 мільйонів, з яких уже використали 6,2 мільйона гривень, ще 7,8  мільйона гривень залишилося.

Відомо, що додаткові 7 мільйонів гривень будуть перерозподілені з резервного фонду - 3,1 мільйона гривень, з двох об’єктів капітального спрямування – 2,2 млн грн. Крім цього, ще 1,2 мільйона гривень – це залишок коштів, які не були використані на оздоровлення дітей у зв’язку із протиепідемічними заходами.

Крім цього, Анжела Анісімова наголосила, що з цих коштів пропонується розподілити 575 тисяч гривень на облаштування пандусів до трьох закладів охорони здоров’я обласного підпорядкування.

Переглядiв: 706