Кіровоградська ОДА може віддати мільйон за план управління відходами

04.06.2020 07:09

Кіровоградська ОДА може віддати мільйон гривень за розробку плану управління відходами. Оголошення про процедуру закупівлі розміщена в системі публічних закупівель Prozorro, інформує медіапортал DOZOR.

Так, замовником є департамент екології, природних ресурсів та паливно-енергетичного комплексу Кіровоградської обласної державної адміністрації.

Основними завданнями розроблення плану є визначення конкретних суспільних, освітньо-виховних, організаційно-технічних, регуляторних, технологічних та технічних заходів, передбачених Національною стратегією та Національним планом, відповідальних виконавців та строків здійснення заходів, джерел та обсягів фінансового забезпечення, засобів контролю за станом здійснення заходів та проведення моніторингу результатів реформування у сфері управління відходами на території Кіровоградської області.

Учасники тендеру мають під час аналізу виділити можливі альтернативи щодо способів збирання та оброблення відходів: зокрема, оброблення відходів планується здійснювати близько до джерел їх утворення, в межах населеного пункту, на регіональних об'єктах, спеціально визначених у межах однієї зони оптимального охоплення тощо.

Крім цього, учасники торгів мають проаналізувати джерела утворення відходів на території області, описати особливості регіонального планування щодо управління відходами, проаналізувати існуючий стан системи управління відходами тощо.

Початок аукціону відбудеться 10 червня.

Переглядiв: 941