Кіровоградська пенсіонерка стверджує, що сусід побив її у під’їзді

11.01.2019 11:55
image

67-річна жителька обласного центру стверджує, що на вулиці Академіка Корольова у під’їзді багатоповерхівки п’яний сусід її побив. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила донька потерпілої Людмила Хартанович.

За інформацією, подія сталася близько 19-ї години.

«Моя мама пішла до сусідки, а коли повернулася, то одразу розповіла, що її побили наші сусіди. Вона ходила забирати свою пошту у скриньці, а тим часом з нею почала розмовляти сусідка та звинувачувати у тому, що мама краде їхні квитанції. Вона стояла разом із чоловіком і вони обоє були у нетверезому стані. Потім чоловік почав виштовхувати мою мати з під’їзду», - розповіла жінка.

За словами Людмили Хартанович, її матір впала та вдарилася головою і спиною об перило.

«Вчора вона скаржилася на біль в руках, тому що сусід її міцно схопив під час сварки. Наразі їй вже краще. Це вже не перший випадок сварки із цими сусідами, адже словесні образи тривають ще з літа. Сусідці навіть не подобається, як моя матір годує нашу кішку на вулиці та інших безпритульних тварин», - зазначила донька.

За інформацією, після інциденту потерпіла одразу викликала поліцію, але наряд приїхав лише близько 22-ї години і не зміг потрапити до квартири сусідів.

«Близько 20-ї години екіпаж патрульної поліції отримав виклик про виникнення конфліктної ситуації між сусідами. На місці події заявник від надання письмових пояснень та написання заяви відмовилася. Також виявила бажання самостійно звернутися до дільничного інспектора поліції для вирішення своєї проблеми. Отримати пояснення з приводу цієї ситуації у другої сторони конфлікту на місці події не вдалося», - повідомили у прес-службі патрульної поліції області. 

Вчора жінка ходила до дільничного та написала заяву на винуватців.

У поліції області інформацію підтвердили.

«З заявою про отримання тілесних ушкоджень до поліції звернулася місцева жителька. Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 125 ККУ. Обставини пригоди з'ясовують слідчі», - повідомили правоохоронці. 

 

Переглядiв: 806