Кіровоградська поліція набирає нові кадри

04.07.2017 10:44
image

Головне управління національної поліції у Кіровоградській області оголосило набір поліцейських до сектору реагування патрульної поліції. Про це повідомила начальник сектору організації відбору кадрів Олена Серебреннікова сьогодні, 4 липня, інформує DOZOR.

Так, поліцейські потрібні у смт. Добровеличківка, смт. Новоархангельськ, смт. Новгородка, м. Новомиргород, м. Долинська, м. Світловодськ, смт. Устинівка, м. Олександрія, м. Бобринець, смт. Вільшанка, смт. Олександрівка, м. Гайворон та смт. Голованівськ.

За словами Олени Серебреннікової, подавати документи можна до 14 липня, а анкету заповнити за посиланням https://nabir.np.gov.ua/ або у кадровому відділку поліції.

«Наразі ми оголосили конкурс на заміщення 25 вакантних посад. Це плановий добір до секторів реагування. Вимоги до кандидатів наступні: обов’язково необхідно мати громадянство України, вищу освіту (будь-якої спеціальності), знання Конституції, ЗУ «Про національну поліцію», ЗУ «Про запобігання корупції», а також вільно володіти українською мовою. Можуть подавати документи бажаючі від 18 років, за наявності вищої освіти, до 55 років», – розповіла начальник сектору організації відбору кадрів.

За інформацією, для допуску до конкурсу кандидатам треба здати перелік документів, зокрема електронну декларацію. За консультацією можна звертатися до управління поліції.

Переглядiв: 1643