Кіровоградська поліція відкрила кримінальне провадження за фактом продажу квартири «американської» бабусі

27.01.2017 10:21

imageУ обласній поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань інформацію щодо продажу невідомими особами  квартири  кіровоградки Лілії Спектор – самотньої жінки, яка наразі знаходиться у лікарні. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомила речник обласної поліції Віталіна Бевзенко.

 «Письмового звернення до поліції досі не надходило, однак інформацію зареєстрували до єдиного обліку з публікації ЗМІ. В даний час інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 4 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство)», - повідомила Віталіна Бевзенко.

Як повідомляв DOZOR, невідомі люди намагаються заволодіти  двокімнатною квартирою самотньої кіровоградки Лілії Спектор, яка майже два роки знаходиться на стаціонарному лікуванні у психоневрологічному диспансері. Згодом стало відомо, що невідомими особами довгий час вносилася квартплата за житло, яке намагаються відібрати у хворої жінки. Тим часом з'ясувалося, що опломбовану і забиту на цвяхи квартиру Лілії Спектор  «обстежувало» БТІ.

Детальніше  читайте у матеріалі «Поки самотня кіровоградка лікується, у неї відбирають квартиру на Ковалівці».

Переглядiв: 1253