Кіровоградська школярка може стати героїнею відомого молодіжного серіалу (ФОТО)

14.04.2018 13:00
image

13-річна школярка з обласного центру Анастасія Адамович бере участь в онлайн-голосуванні в рамках «народного» кастингу на роль у другому сезоні відомого молодіжного серіалу «Школа», який нещодавно транслювався на телеканалі «1+1». Про це повідомляє DOZOR.

Так, дівчина навчається в гімназії №5 імені Шевченка у 8 класі. Настя каже, що взяти участь у кастингу її спонукає зацікавленість у фаху режисера.

«Акторського досвіду, як такого, в мене немає. Але я любила знімати відео, зніматися також. А от у серіалах та фільмах ще не знімалася. Я побачила, що є можливість стати учасником кастингу і вирішила не втрачати таку можливість. Через те, що хочу стати кінорежисером і хочу потрапити на знімальний майданчик, щоб подивитися, як проводяться зйомки, як люди себе під час них поводять», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR учасниця кастингу.

За словами Анастасії, у починаннях стати акторкою та прагненні стати режисером її підтримують рідні.  Але для перемоги та участі у зйомках необхідна якомога більша кількість голосів.

image

«Для того, щоб перемогти у кастингу, мені потрібно якомога більше голосів підтримки. Організатори кастингу мають обрати кількох учасників, які наберуть найбільшу кількість голосів. 21 квітня я маю поїхати до Києва та гарно представити себе організаторам проекту. Якщо в мене все вийде, то буду брати участь у зйомках обов’язково. Якщо ж ні, то просто поставлю собі за мету стати кінорежисером, щоб обирати самостійно акторів та надавати звичайним людям можливість зніматися у кінострічках», - додає Анастасія.  

Бажаючі підтримати Анастасію Адамович можуть взяти участь у голосуванні за даним посиланням.

Фото надані Анастасією Адамович

Переглядiв: 2762