Кіровоградська влада не справляється з вивезенням прибраного снігу

10.01.2017 10:46

image

У міської влади не вистачає потужностей для вивезення прибраного снігу з центральної частини Кіровограда.  Проте у міській раді запевняють, що прибраний сніг все ж таки вивозять у спеціальні місця.

– Зрозуміло, що у зв’язку з сильними снігопадами у нас виникають деякі труднощі, але ми намагаємося справитися. Комунальні підприємства працюють в цілодобовому режимі, – повідомила у коментарі сайту DOZOR заступник начальника міського управління ЖКГ Юлія Яндович.

За інформацією чиновниці, аби виконати роботи із розчищення центральної частини міста, комунальники винайняли у приватних підприємств додатковий транспорт – два погрузчики і сім самосвалів. Загалом з 9 на 10 січня з вулиці Велика Перспективна та площі Богдана Хмельницького прибрали понад тисячу кубометрів снігу. В дозволені для складування місця вивезли 300 кубометрів снігу з площі Героїв Майдану і площі перед міськрадою, зазначили в управлінні ЖКГ.

За словами Юлії Яндович, вивіз прибраного снігу здійснюється в наступні місця:

– вулиця Київська («дитячий пляж»);

– вулиця Київська (парк Космонавтів);

– вулиця Садова (парк Перемоги зі сторони телецентру);

– перевулок Полтавський (за сміттєвим контейнерним майданчиком, що перебуває в обслуговуванні КП «Універсал-2005»);

– вулиця Волкова (відкрита територія між газозаправною станцією та до вулиці Комарова);

– вулиця Завадівська (мотокросне поле);

– проспект Університетський (вільні від забудови відкриті земельні майданчики за взуттєвою фабрикою);

– перехрестя вулиць Юрія Коваленка та Генерала Жадова (вільна від забудови відкрита земельна ділянка, на котрій розміщаються городи).

Як повідомляв DOZOR, кіровоградські перехрестя перетворилися у снігові замети після роботи комунальників. Величезні купи снігу заважають нормально пересуватися вулицями та перетинати їх як  водіям, так і пішоходам. Містяни обурюються тому, що купи снігу на перехрестях, які утворилися в результаті роботи комунальників, не вивозяться. Деякі жителі розчищають перехрестя від заметів самотужки, лопатами.

Переглядiв: 1060